Kennismakingscursus

Kennismakingscursus van 4 avonden

Tijdens de kennismakingscursus willen we elkaar ontmoeten rondom verschillende onderwerpen. We hopen in te gaan op het ontstaan van de kerk, haar ontwikkeling, de verschillen die er zijn maar ook komt de vraag naar persoonlijk geloof aan de orde. Wat geloven we eigenlijk met elkaar en is er ruimte om daar anders over te mogen denken? Wat zijn de kenmerken en wat zijn de waarden van het christendom. Wil je hier samen met andere – met respect voor elkaars geloof – verder over nadenken dan is deze kennismakingscursus iets voor u/jou. In 4 avonden word je meegenomen naar deze onderwerpen.

Na deze 4 weken krijgen de deelnemers de mogelijkheid verder te gaan met de cursus ‘bouwstenen voor je geloof’. Informatie hierover volgt nog. Eveneens in 4 weken zullen we verder ingaan op de inhoud van de Bijbel, de fundamenten van ons christelijk geloof, het bewust kiezen voor Jezus in je leven en je geloof handen en voeten geven.   

Voor wie is de cursus? De cursus is voor iedereen ongeacht de kerkelijke achtergrond, of je nu al jaren in de kerk komt of daar nog nooit bent geweest. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 21.45 uur. Geef je op bij Ds. Karel van Wijngaarden (06-33667781 / dskarel@outlook.com) of Binne Reitsma (06-29182052 / binne41blije@hotmail.com). Opgeven is niet verplicht en de avonden zijn los van elkaar te volgen. Van harte welkom!