Activiteiten

Activiteiten

De Activiteitencommissie “In See fan Aktiviteit” heeft voor het seizoen 2023/2024 weer een gevarieerd en boeiend programma van Concerten, lezingen, films voor de zondagmiddag. Er is voor elk wat wils!

15 oktober                

Chris Kalsbeek en Geert Veldstra, of “Friersk”, muziek met bijzondere Friese en Engelse teksten, Ierse melodieën en sterke verhalen

19 november            

Lezing van Bearn Bilker, Oranje-Nassaukenner bij uitstek met “koningin Emma” (1858-1934)

17 december            

Volkskerstzang: samen zingen en luisteren naar gedichten in advent- en kerstsfeer. We sluiten de middag af met iets lekkers en Glühwein.

 7 januari                  

 Film “Amish grace” met nabespreking. Een waargebeurd verhaal: hoe gaat de Amish-gemeenschap om met de moordenaar van hun schoolgaande kinderen en leerkracht en zijn familie?

21 januari                  

Verhalen van vroeger en nu met Douwine Reitsma, verhalenverteller

18 februari              

“Muziek Authentiek”, met muziek vanaf de jaren 50.Het ensemble wordt gevormd door: Durk en Annelies van der Duim en Rita Looy

17 maart                    

Lezing van Sylvia van der Velde over Indonesië met boekpresentatie

De middagen worden gehouden in de Doopsgezinde kerk aan de Stasjonswei 3 in Holwerd en beginnen om 15.00 uur, alleen de Volkskerstzang en de film “Amish grace” beginnen om 16.00 uur. De toegang is gratis; bij de uitgang wordt een collecte gehouden. Iedereen is van harte welkom!      

Contactpersoon: Riekje Aagtjes, 0519-562428